VVD Reest & Wieden vraagt om input voor verkiezingsprogramma

Op 18 maart kunnen inwoners en gebruikers in een groot deel van Nederland een nieuw waterschapsbestuur kiezen. De VVD roept op om ideeën of suggesties in te brengen voor haar verkiezingsprogramma.

Op 18 maart kunnen inwoners en gebruikers in een groot deel van Nederland een nieuw waterschapsbestuur kiezen. De VVD roept op om ideeën of suggesties in te brengen voor haar verkiezingsprogramma.

De programmacommissie van VVD Reest en Wieden is op dit moment hard bezig met het ontwikkelen van hetverkiezingsprogramma en wil daarbij rekening houden met ideeën of suggesties. In het nieuwe programma geeft VVD Reest & Wieden aan wat ze in de (waterschaps)periode 2015 tot en met 2019 in het gebied wil bereiken.

Mark Strolenberg, VVD waterschapsbestuurder en lid van de programmacommissie: "We zijn een open partij met liberale idealen. Naast onze leden willen we ook alle andere inwoners en gebruikers de ruimte geven om ideeën of suggesties aan te dragen, zodat we een zo volledig mogelijk programma krijgen. Het is belangrijk dat er goede beleidskeuzes worden opgenomen. Er komt namelijk veel af op het waterschap, de komende jaren."

Iedereen kan nog tot 18 september zijn ideeën via info@vvdreestenwieden.nl aanleveren. Goede ideeën die bij de VVD idealen passen, worden in het conceptprogramma verwerkt. De leden van de VVD zullen in oktober het programma definitief vaststellen.