Mark Strolenberg lijsttrekker bij Waterschap Reest & Wieden

Tijdens de zeer druk bezochte Algemene Leden Vergadering op 13 november jl. is onze eigen Mark Strolenberg met algemene stemmen gekozen tot nummer 1 op de kandidatenlijst voor de komende verkiezingen. Mark is naast raadslid in onze gemeente ook al bestuurslid van het Waterschap Reest & Wieden. Mark voert een ploeg aan van nog zeven VVD-kandidaten

Tijdens de zeer druk bezochte Algemene Leden Vergadering op 13 november jl. is onze eigen Mark Strolenberg met algemene stemmen gekozen tot nummer 1 op de kandidatenlijst voor de komende verkiezingen. Mark is naast raadslid in onze gemeente ook al bestuurslid van het Waterschap Reest & Wieden. Mark voert een ploeg aan van nog zeven VVD-kandidaten.

Evenwichtige Drents/Overijsselse lijst
Dankzij de inzet van de Overijsselse leden kwam Karst Spijkervet uit Steenwijkerland op de 2de plaats. De 3de plek was weggelegd voor Jannes Pit uit Midden-Drenthe. Zo ontstond er een evenwichtige lijst waarin de kandidaten evenredig over het Drentse en Overijsselse deel van Reest & Wieden zijn verdeeld. De vergadering kon zich daar prima in vinden. Alle kandidaten zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en hun liberale profiel. Tijdens de ALV werd ook het verkiezingsprogramma vastgesteld. Met als titel ‘Veilig, Realistisch en Betaalbaar’.

Droge voeten en school water
Mark Strolenberg, die in 2013 gekozen is tot Raadslid van het Jaar: "Wij gaan de kiezer met open vizier tegemoet. We willen de komende 4 jaren scherp sturen op de kerntaken van een Waterschap: droge voeten en schoon water. Ook gaan we samenwerkingsverbanden met andere overheden maximaal ondersteunen. Voor hobbyisme in de vorm van niet-kerntaken zoals ontwikkelingssamenwerking of prestigieuze natuurprojecten is men bij ons aan het verkeerde adres. Wij zijn wars van tierlantijnen politiek.”