Kom naar de ledendag!

Leden van de VVD zijn belangrijke ambassadeurs. Graag bieden wij hen de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het parlementaire hart van Nederland: de Tweede Kamer.

Leden van de VVD zijn belangrijke ambassadeurs. Graag bieden wij hen de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het parlementaire hart van Nederland: de Tweede Kamer. Op zaterdag 31 januari 2015 organiseren wij een VVD-ledendag in de Tweede Kamer te Den Haag. Wij willen u vragen uw leden hierop attent te maken.

Tijdens de VVD-ledendag krijgen leden een ‘kijkje achter de schermen’ bij de Tweede Kamerfractie. Een Kamerlid geeft een rondleiding door het Tweede Kamergebouw, waarbij leden kunnen kennismaken met de partij, met onze politici en met elkaar. Daarnaast kan men zich laten informeren over de mogelijkheden die leden binnen onze partij hebben. Het is ook mogelijk om een introducé mee te nemen naar deze VVD-ledendag.

U kunt zichzelf en uw eventuele introducé aanmelden voor de VVD-ledendag via ‘MijnVVD’ (www.mijnvvd.nl) Daar vindt u ook de aanvangstijden.