ZATERDAG 17 JANUARI A.S.: NIEUWJAARSBIJEENKOMST OP TT CIRCUIT

De Kamercentrale Drenthe en de Statenfractie nodigen u van harte uit voor de traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst. Die wordt dit jaar georganiseerd in de Goldclub op het TT Circuit.

De Kamercentrale Drenthe en de Statenfractie nodigen u van harte uit voor de traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst. Die wordt dit jaar georganiseerd in de Goldclub op het TT Circuit. Gastspreker is onze nieuwe landelijke VVD-voorzitter Henry Keizer. Maar daarnaast zal de bijeenkomst vooral ook in het teken staan van de komende Statenverkiezingen en Waterschapverkiezingen op 18 maart a.s.

De Nieuwjaarsbijeenkomst begint om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Lijsttrekker Henk Brink zal nader uit de doeken doen hoe de verkiezingscampagne in elkaar steekt. Er is een uitgebreid programma, waarvoor de medewerking van zoveel mogelijk VVD-ers zal worden gevraagd. Immers, het gaat ergens over, deze verkiezingen. Ook zullen de eerste 15 kandidaten voor de Statenfractie gepresenteerd worden.

Campagne voeren is een kostbare aangelegenheid. Ook op dat vlak zal van de VVD-ers een bijdrage worden gevraagd. Bij de uitgang staat de gebruikelijke melkbus klaar. Uw donaties daarin zullen bijna geheel ten goede komen aan de verkiezingscampagne. En daarnaast is het de bedoeling dat elke VVD-er er met een doosje voortreffelijke VVD-wijn vandoor gaat. Voor de luttele somma van € 50,- (graag cash afrekenen) krijgt u 6 flessen ronde rode of tintelfrisse witte mee naar huis.

Locatie:

TT Goldclub

Haarweg 9, Assen