Meld je aan voor kandidaten aan de kook

Het Drentse VVD campagneteam heeft een zeer bijzondere en exclusieve avond voorbereid. Op maandag 9 februari a.s. gaan onze Drentse kandidaat-Statenleden samen met Erik Ziengs voor jou de sterren van de hemel koken en een 10 gangen amusediner bereiden.

Het Drentse VVD campagneteam heeft een zeer bijzondere en exclusieve avond voorbereid. Op maandag 9 februari a.s. gaan onze Drentse kandidaat-Statenleden samen met Erik Ziengs voor jou de sterren van de hemel koken en een 10 gangen amusediner bereiden. Dit alles onder het genot van tongstrelende wijnen en tot slot een bijzonder dessert.

Om één en ander verantwoord te laten verlopen, geschiedt alles onder de deskundige en bezielende leiding van meesterkok Roderik Seubers.

Er zijn slechts 100 couverts beschikbaar dus er is enige haast geboden met de reservering. Het belooft een zeer bijzondere avond te worden en je steunt natuurlijk daarmee ook de campagnekas. Een uitermate geschikte avond om ookje vrienden of zakelijke relaties mee naartoe te nemen!

Smulvouchers voor deze avond zijn beschikbaar voor € 85,-- per couvert. Aanvang 19.00 uur in restaurant De Gaffel aan de Odoornerweg 1 te Valthe.
Reserveringen kun je doorgeven aan Erwin Weggemans via erwin@famweggemans.nl of telefonisch 06-54924891.