Weblog - Binnenkort waterschapsverkiezingen

Nog minder dan 3 maanden en dan zijn er weer waterschapsverkiezingen. Het is de eerste keer dat de verkiezingen gecombineerd zullen worden met de Provinciale Staten verkiezingen. Samen met de andere kandidaten maak ik mij langzaam klaar voor deze verkiezingen die zullen plaatsvinden op 18 maart 2015. Een mooie gelegenheid om de VVD weer goed op de kaart te zetten.

Nog minder dan 3 maanden en dan zijn er weer waterschapsverkiezingen. Het is de eerste keer dat de verkiezingen gecombineerd zullen worden met de Provinciale Staten verkiezingen. Samen met de andere kandidaten maak ik mij langzaam klaar voor deze verkiezingen die zullen plaatsvinden op 18 maart 2015. Een mooie gelegenheid om de VVD weer goed op de kaart te zetten. 

Door de combinatie van Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen hoop ik deze keer op een hogere opkomst. Een sterke, in omvang VVD waterschapsfractie is namelijk van belang om ook in de komende jaren een gedegen en solide (financieel) beleid te gaan voeren dat zich met name zal richten op de kerntaken van het Waterschap en dat inwoners en bedrijven centraal zal stellen. 

De VVD heeft in oktober het verkiezingsprogramma vastgesteld. Hier staat overzichtelijk weergegeven waar de VVD voor wil gaan. Daarnaast is afgelopen maand de kandidatenlijst vastgesteld, ik ben blij de lijst te mogen trekken met een gevarieerde en kundige lijst met kandidaten. 

De campagne moet nog starten, maar de voorbereidingen zijn in gang gezet. Een trainingsdag is achter de rug en op dit moment wordt er druk gewerkt aan stellingen en standpunten ten behoeve van Kieskompas. Kieskompas is een hulpmiddel in de vorm van een website waarmee potentiĆ«le kiezers aan de hand van stellingen vanaf februari kunnen achterhalen welke partij het dichtst bij ze staat. 

Tevens wordt er gewerkt aan een aparte webpagina (www.vvdreestenwieden.nl) waar deze maand informatie te vinden zal zijn over de verkiezingen, kandidaten, standpunten en informatie over het waterschap. 

Al met al genoeg te doen, zeker ook in het nieuwe jaar. Ik heb er zin in. Hopelijk u ook? Ik wens u veel goeds in 2015 toe!

Mark Strolenberg
Lijsttrekker VVD Reest & Wieden