Last Minute: Kom naar het voorjaarscongres VVD op 29 en 30 mei

De VVD is, behalve de grootste regeringspartij, ook een verzameling van ruim 30.000 individuele leden die allemaal het liberalisme een warm hart toedragen. Ons gezamenlijk doel is om Nederland nóg liberaler te maken





De VVD is, behalve de grootste regeringspartij, ook een verzameling van ruim 30.000 individuele leden die allemaal het liberalisme een warm hart toedragen. Ons gezamenlijk doel is om Nederland nóg liberaler te maken. De ideeën, meningen, standpunten, creativiteit en oplossingen van ieder indiviueel lid vormen uiteindelijk de basis voor de toekomst van de VVD. Daarom zijn alle leden per email uitgenodigd voor het voorjaarscongres op 29 en 30 mei aanstaande in Papendal in Arnhem.



Dit is het moment waarop we met zijn allen kunnen discussiëren en ideeën uitwisselen over de toekomst van onze partij. Dit is dan ook dé gelegenheid om nog eenmaal met zijn allen hierover te spreken, voordat de commissie toekomst van de VVD structuur met haar aanbevelingen naar het Hoofdbestuur komt. Tijdens het Congres in het najaar wordt het uiteindelijke resultaat, met voorstellen, door het Hoofdbestuur aan de leden voorgelegd. De discussie over de toekomst is niet de enige reden om naar Papendal te komen! Op de vrijdagavond vertelt Neelie Kroes over start-ups, gaan we uitgebreid Ivo Opstelten in het zonnetje zetten en zal Mark Rutte spreken. Op de zaterdag wordt uitgebreid gesproken over de toekomst van onze partij, waarna Halbe Zijlstra de dag afsluit. Meld je aan op de website. Daar vind je ook meer informatie over het congres.