Ga mee op werkbezoek naar Brussel

Het bestuur heeft een werkbezoek geregeld bij Europarlementariër Jan Huitema in Brussel. Een compleet verzorgde dag met de bus vanuit Hoogeveen naar Brussel en weer terug op vrijdag 18 september aanstaande.

Het bestuur heeft een werkbezoek geregeld bij Europarlementariër Jan Huitema in Brussel. Een compleet verzorgde dag met de bus vanuit Hoogeveen naar Brussel en weer terug op vrijdag 18 september aanstaande.

Programma
06.30 Verzamelen bij Hotel Hoogeveen
06.45 Vertrek richting Brussel
11.00 Ontvangst en bezoek Parlamentarium
12.30 Lunch met Europarlementariër Jan Huitema
13.30 Presentatie van Alexander Kolks, secretaris VVD Europa
14.30 Gesprek met Europarlementariër Jan Huitema
15.30 Einde bezoek
15.30 Vertrek richting Hoogeveen
19.30 Diner onderweg (voor eigen rekening)
22.00 Terug in Hoogeveen

Inhoud programma
Het Parlamentarium
We beginnen onze dag in het Parlamentarium, het bezoekerscentrum en museum van het Europees Parlement. Hier wordt op een interactieve manier uitgelegd hoe de EU is ontstaan en hoe het Europees Parlement functioneert. Met een Nederlandstalige audioguide kunt u zelf beslissen hoe u uw bezoek inricht. Wij raden aan vooral de tijd te nemen voor de benedenverdieping, die een moderne kijk op Europa, haar instituties en de Europese burgers geeft.

Het Parlement
Na onze tour in het Parlamentarium gaan we het Parlement in en biedt Jan Huitema een lunch aan, de perfecte gelegenheid om VVD'ers van andere afdelingen te leren kennen! Aansluitend hebben we presentaties over het Europees Parlement en zal Jan met jullie spreken.

Kosten diner
Het diner op de terugweg is voor eigen rekening. Dit bedraagt 35 euro per persoon voor een driegangendiner (keuzemenu) met drie consumpties. Aangezien het een lange dag is, is het uiteraard toegestaan zelf nog wat proviand voor onderweg mee te nemen.

Opgave
Deze dag is bedoeld voor leden. Van de 30 plaatsen zijn er 20 gereserveerd voor leden en 10 voor introducees. Een lid kan een liberaal introducé meenemen naar dit werkbezoek. De kosten voor deelname aan dit werkbezoek zijn voor leden en introducees gelijk. Opgave kan via onze secretaris Dagmar Bos secretaris.vvdhoogeveen@gmail.com.