VVD verkiezingsprogramma: “Met passie en gezond verstand samen werken aan een duurzaam Hoogeveen”


Met ons hart, met ons hoofd met ons Hoogeveen is de titel van het verkiezingsprogramma van de VVD in Hoogeveen. De afgelopen vier jaar heeft de VVD op de voor haar kenmerkende positief kritische wijze gewerkt aan een beter Hoogeveen. Of het nu ging om het AZC, het ziekenhuis, de jeugdzorg, onderwijs of de sport de VVD heeft steeds van zich laten horen. Uiteraard is de VVD het meest trots dat ze het voor ondernemers mogelijk hebben gemaakt om zelf te bepalen wanneer ze hun winkel open doen. Hier wordt veel gebruik van gemaakt door supermarkten in Hoogeveen en voorzien daarin in een behoefte van veel Hoogeveners. De VVD heeft nog meer ambitie en wil de komende raadsperiode verder werken aan een duurzaam en sterk Hoogeveen, met ons hart en met ons hoofd.

De positie van logistiek Hoogeveen wil de VVD versterken door betere verbindingen met Twente, Emmen en Duitsland. De afgelopen jaren zijn veel zorgtaken overgedragen aan de gemeente, het is nu tijd om daar op door te pakken en aan het werk te gaan van innovatie in die zorg. De VVD wil Ziekenhuis Bethesda in Hoogeveen behouden en bouwen aan het vertrouwen in Treant. Ten aanzien van de sport wil de VVD aandacht voor de kleine binnensportverenigingen zodat Hoogeveen voor alle sporten de sportgemeente is. Tevens wil de VVD een pilot met gratis parkeren uitvoeren, om het stadscentrum nog aantrekkelijker te maken.

De VVD benadrukt ook dat een verkiezingsprogramma eigenlijk nooit af is, op basis van ontwikkelingen, situaties en nieuwe inzichten worden er nieuwe onderwerpen toegevoegd om zo het beste voor Hoogeveen te realiseren. De VVD gaat voor een duurzaam en sterk Hoogeveen en wil graag aan de slag met hart en hoofd.


Het VVD verkiezingsprogramma is hieronder te downloaden.