BBQ VVD leden, start nieuw politiek jaar

Beste VVD-er,


Zoals al eerder aangekondigd via een “save the date” mail organiseren we voor ons netwerk VVD Drenthe Centraal een Borrel en BBQ op vrijdag 27 augustus 2021 van 16 tot 20 uur in de Schildhoeve in Fluitenberg.  Het adres en de routebeschrijving vindt u hier: https://www.deschildhoeve.nl/contact/. 


We zijn blij dat we binnen de dan geldende Covid richtlijnen eindelijk weer een fysieke bijeenkomst kunnen organiseren. De VVD is naast een verantwoordelijke politieke partij natuurlijk ook een mooie plek voor gezelligheid en netwerken.


De Borrel en BBQ is bedoeld voor alle VVD-leden van ons netwerk VVD Drenthe Centraal. U mag ook een introducé meenemen waarvan u denkt dat hij of zij goed bij onze club zou kunnen passen.



Opgeven voor de Borrel en BBQ

U kunt u opgeven door een reply op deze mail te sturen. Indien u dieet wensen heeft vragen wij u deze daarin ook te vermelden. Uw aanmelding is definitief als u uw eigen bijdrage van € 25,-- per persoon voor 20 augustus aanstaande heeft overgemaakt via bankoverschrijving naar bankrekeningnummer NL49ABNA0518816788 t.a.v. VVD Drenthe centraal.


Wij hopen op een grote opkomst !


Liberale groet,



Bestuur VVD Drenthe Centraal


Frits Timmerman 

Zoë Dijkhuis 

Anique Snijders

Arjen Pauwels